Liga 3

SPORT | Victor Mihalachi anunta obiectivul indraznet al Dorohoiului: “Vom ataca Liga a II-a”

Omul de afaceri Victor Mihalachi, patronul echipei FCM Dorohoi, vrea promovarea în acest sezon.

Deşi FCM Dorohoi nu a făcut o campanie de transferuri foarte spectaculoasă, Victor Mihalachi mizează pe omogenitatea lotului şi pe ambiţia antrenorului Vespazian Colban de a demonstra că este un tehnician foarte bun şi de viitor.

„La FCM Dorohoi lucrurile sunt în regulă. Vom ataca promovarea în liga a II-a. Vrei nu vrei, te împinge performanţa şi criza din fotbal. Din spate nu mai vine nimic. Noi avem un grup serios, un antrenor serios. Sunt multe echipe slabe şi încercăm să facem performanţă cu aceşti copii”, a spus Victor Mihalachi.

Cât priveşte bugetul pentru liga a II-a, omul de afaceri spune că nu va fi unul foarte mare dar va fi unul suficient pentru a acoperi necesarul şi pentru a menţine echipa în eşalonul secund.

„Eu nu am avut niciodată ajutor de la autorităţi. Nu pun bazele pe autorităţi pentru că nici nu ai cu cine vorbi. Trebuie să investească cineva şi în sport. Nu vor fi diferenţe mari între liga a III-a şi liga a II-a. Cu o organizare bună, cu salarii decente, putem rezista. Nu suntem un oraş sau o ţară puternic dezvoltată. Economia noastră e foarte slabă. Nu mai investeşte nimeni nici în cultură, nici în educaţie, nici în sport. E haiducie. Fiecare pentru el”, a mai precizat Victor Mihalachi.

În prima etapă a noului sezon de liga a III-a, FCM Dorohoi a remizat, scor 1-1, în deplasare la Tg. Neamţ.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button