Important

SPORT | Un oficial al FCSB a oferit un pronostic înainte de meciul dintre Viitorul şi Botoşani, care ar putea decide ultima echipă calificată în play-off: ”Aşa va fi”

Preşedintele de imagine al celor de la FCSB, Helmuth Duckadam, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre meciul dintre Viitorul şi FC Botoşani, care ar putea decide ultima echipă calificată în play-off.

Oficialul vicecampioanei României a oferit un pronostic clar, care i-ar putea duce pe moldoveni în play-off şi ar lăsa echipa lui Gică Hagi în ultimele opt echipe ale campionatului la finalul sezonului regular:

”După ce am văzut până acum, Viitorul e într-o criză. Sigur, Botoşani a jucat şi ea bine, dar cred că va fi cel mai interesant joc în ultima etapă. Botoşani joacă foarte bine în deplasare şi va fi greu…Dar, eu cred că va fi 2-2, va fi egal”, a spus Duckadam la ProSport LIVE.

FC Botoşani este pe locul şase în Liga 1 Betano, cu 36 de puncte, la unul în faţa celor de la Viitorul. Poli Iaşi este a treia echipă rămasă în ”cărţi” pentru calificarea în play-off, ocupând locul opt cu 34 de puncte. Aceştia vor evolua în ultima etapă împotriva celor de la Hermannstadt.

Viitorul – FC Botoşani se joacă la data de 3 martie, de la ora 17:00.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!