Liga 2Liga 3

SPORT | “Sa vina Steaua!”. FCM Dorohoi a invins cu 3-2 pe CSMS Iasi si asteapta o echipa de Liga 1

Calificare istorica pentru FCM Dorohoi in 16-imile Cupei Romaniei Timisoreana. Elevii lui Vespazian Colban si-au dat viata pe teren si s-au impus cu scorul de 3-2 impotriva fostei echipe de Liga 1, CSMS Iasi.

Oaspetii au inceput perfect partida si in minutul 1, Vancea a ajuns singur in fata portii aparate de Rohetki si a inscris fara probleme. 0-1 si iesenii se credeau deja castigatori. Nu a fost chiar asa, pentru ca in minutul 16, Alexandru Vrabie patrunde pe partea dreapta si inscrie spectaculos de la 30 de m.

Elevii lui Costel Enache au iesit din nou la joc si in minutul 33, Vancea a reluat cu capul spre poarta, mingea izbeste bara din stanga portarului, dupa care ajunge cu noroc la Onofras care marcheaza cu latul din 3 metri. 1-2 si acesta avea sa fie si scorul pauzei.

Repriza a doua a debutat cu un nou gol pentru dorohoieni. Eduard Sandu i-a pasat perfect lui Grumuzescu, care a preluat si a sutat imparabil pentru 2-2. A urmat un asediu la poarta gazdelor, insa Rohetki a facut minuni in poarta si a scos doua suturi foarte puternice ale iesenilor.

In minutul 69, Eduard Sandu a dat lovitura de gratie. Chiar daca portarul iesenilor, Miron, a strigat la colegii sai sa aiba grija la piciorul drept al atacantului dorohoian, Sandu a sutat perfect de la 16 m si a adus o victorie nesperata in Cupa Romaniei.

La final de meci, FCM Dorohoi a incins o hora a bucuriei la mijlocul terenului si asteapta urmatori adversar. “Sa vina Steaua Bucuresti”, au strigat fotbalistii lui Colban in vestiar.

FCM Dorohoi: Rohetki – St. Nicolae, Cososchi, Luca,  Halip, Gherman – Vrabie, M. Bordeianu, Ghiviziu –  Sandu, Grumezescu. Antrenor Vespazian Colban. Rezerve: Listaru – Darvariu, Ursache, Barabas, Stancoschi, Amarinei.

CSMS Iasi: Miron – R. Miron, Mihalache, Cioranu (15 Visa), Cretu – Petrescu, Onofras, Babic, Vancea – Olah, Novac. Antrenor: Costel Enache. Rezerve:  Dani – Crenganis, Visa, Badescu, Tiganasu, Dobre, Ionescu

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button