Omul de afaceri susține că nu mai are răbdare cu mijlocașul italian și i-a reproșat câteva chestii impresarului Florin Manea, care-l reprezintă pe jucător.

„Florin Manea nu e impresarul lui, pentru că trebuie să fii înregistrat la Federaţie, el e intermediar. Fabbrini rămâne la Botoşani dacă vrea fotbalistul, nu el (n.r. – Florin Manea)Eu nu pot să fac o explozie salarială, dacă jucătorul nu e ce trebuie. După ultimele meciuri, nu l-aş mai ţine. Randamentul echipei nu e OK. Jucătorul rămâne dacă vrem noi, impresarul nu are nicio putere, nu el decide.

Vrem să vedem dacă e rentabil sau nu să-l mai ţinem. Am avut dubiile astea mereu, pentru că are o contribuţie asupra echipei, dar cel mai important e dacă fac un efort financiar să văd dacă-l vând mai departe. Azi mă tem că dacă joacă la fel, nu-l mai ia nimeni, pentru că pe salariu mare nu-l ţin, dar mă tem că nu e ce caut eu. Am insistat să joace, i-am făcut atmosferă bună, pentru ca el să joace. Nu are salariu mare, doar că el trebuie să joace fotbal”, a declarat Iftime la ProSport LIVE.

Sursa: gsp.ro