Important

SPORT | Mircea Lucescu, in lacrimi la revenirea in fotbal (VIDEO)

Mircea Lucescu a revenit, duminica, in iarba, el facand jonctiunea cu lotul lui Sahtior Donetk in Antalya, acolo unde a condus si un prim antrenament. Inainte de a parasi Romania, “Il Luce” i-a ajutat cu alimente pe oamenii blocati in nameti in judetele Buzau si Vrancea.

Tehnicianul a sosit la hotelul de lux in care este cazata campioana Ucrainei la putin timp dupa lotul de jucatori. In jurul orei 15.30 a coborat dintr-un autorism de teren, fiind intampinat de “secunzii” sai, dar si de capitanul Dario Srna.

Apoi, toti jucatorii, afland de sosirea antrenorului, au coborat din camere, motiv pentru “Il Luce” de a tine un mic discurs, cu lacrimi in ochi.

“Trebuie sa incepem sa castigam din nou, de asta suntem aici. Am vorbit cu patronul in fiecare zi, pentru el, si pentru noi, trebuie sa facem echipa sa aiba victorii pe linie. Daca primele doua stagii de pregatire nu au fost atat de importante, acesta este, pentru ca e ultimul cantonament. Vom avea meciuri interesante, cu Rapid Bucuresti, Cu TSKA Moscova, care se pregateste de Liga Campionilor, cu Partizan Belgrad si cu Anji… m-am gandit si la un amical cu Terek, dar am renuntat la idee”, le-a spus Lucescu jucatorilor.

I-a uimit pe medici

Lucescu a vorbit si despre starea lui de sanatate, in urma cu o luna el fiind internat de urgenta in spital in urma unui accident de circulatie.

“Sunt bine, ma simt foarte bine. Medicul meu mi-a spus, inainte sa plec din Bucuresti, ca am fost un fenomen. Nu se astepta ca recuperarea sa mearga atat de rapid. Sigur, a trebuit sa muncesc mult ca sa pot fi alaturi de achipa acum”, a mai spus Lucescu.

Inainte de a parasi Romania, “Il Luce” a cumparat alimente, pe care le-a trimis oamenilor blocati in zapada in judetele Vrancea si Buzau.

“Am ajutat si eu cu ce am putut si cu ce am considerat ca le-ar fi de folos oamenilor. Ma bucur ca exista aceasta solidaritate din partea romanilor. Si eu am trecut prin momente similare in iarna din ’56, asa ca stiu ce simt oamenii blocati sub zapezi”, a spus Mircea Lucescu la Realitatea TV.

Duminica dupa-masa, la ora 17.00, Mircea Lucescu a condus primul antrenament la Sahtior Donetk in 2012.

VEZI VIDEO AICI! 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page