„Trebuia să avem trei 11 metri, plus un eliminat de la Dinamo. Asta e realitatea. Tot ce s-a întâmplat a fost doar împotriva noastră, greșelile au fost doar într-o direcție. Este prea vizibil. Un penalty care e un metru în careu să-l scoți un metru afară?! Mi se pare deranjant. Vin băieții și spun: noi ce să mai facem? La Roman două penalty-uri clare, la Chindriș fault. Dacă nici ăla nu e penalty…

Cel care a centrat la golul lui Dinamo trebuia eliminat din minutul 1. Asta este realitatea…. Nu îmi doresc să fiu ajutat și nici dezavantajat. Vreau să fiu arbitrat corect. Vreau să se introducă VAR-ul, pentru că sunt greșeli. VAR-ul poate repara greșelile umane. Și noi pe bancă suntem mai liniștiți pentru că o greșeală a arbitrului se poate repara”, a spus Marius Croitoru.

VOR VAR, DAR SĂ PLĂTEASCĂ ALȚII!

În primăvară, în plină desfășurare a play-off-ului și play-out-ului, Gazeta a realizat un sondaj în rândul celor 14 echipe aflate atunci în Liga 1.

Majoritatea covârșitoare, 12 din 14, două abțineri, a susținut că dorește implementarea VAR, însă doar 40% ar fi de acord ca arbitrajul video să fie plătit din drepturile TV.

1. SUNTEȚI DE ACORD CU IMPLEMENTAREA VAR ÎN LIGA 1?
Da: 12
Abțineri: 2
Nu: –

2. SUNTEȚI DE ACORD CA IMPLEMENTAREA VAR SĂ FIE SUPORTATĂ DIN BANII DIN DREPTURILE TV?
Da: 6
Abțineri: 2
Nu: 6

FCSB și CFR Cluj sunt echipele din Liga 1 care și-au exprimat public anterior dorința pentru implementarea VAR în campionat., potrivit gsp.ro