Important

SPORT | Froch despre Bute: Ori este prea încrezător, ori este prea prost

Pugilistul britanic Carl Froch, challengerul la titlul mondial IBF deţinut de Lucian Bute, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă de promovare a meciului din 26 mai, că boxerul român ori este prea încrezător, ori este prost dacă a acceptat să lupte în Nottingham, de unde el este originar.

Nu a luptat de multe ori în afara oraşului său (n.r. – Montreal), dar ca să-şi pună centura în joc «în curtea mea» înseamnă că ori este prea încrezător, ori este prea prost. Cred că este foarte încrezător şi de ce nu ar fi, că doar e campionul. Vin după o înfrângere, iar când am făcut asta după un meci cu Kessler eram atât de pregătit să-l bat pe Arthur Abraham, încât am făcut-o. Aşa simt şi acum“, a spus Froch, informează eastsideboxing.com.

Totuşi, Froch i-a mulţumit lui Bute că a acceptat să lupte la Nottingham. “Este nemaipomenit să revin în Nottingham, a trecut prea mult timp. Sunt atât de încântat de acest meci şi trebuie să îi mulţumesc lui Lucian Bute pentru că a acceptat asta. L-am provocat în ultima perioadă pentru că nu accepta să lupte contra adversarilor de top, pentru că nu a intrat în turneul Super Six, dar a bătut pe oricine a avut în faţa sa“, a completat Froch.

Carl Froch consideră că nu este niciun fel de conflict între el şi Bute, chiar dacă cei doi s-au provocat de mai multe ori prin intermediul presei. “Am un mare respect pentru Lucian, este un sportiv de nivel înalt, dar şi eu sunt. Nu este nicio problemă între noi şi nici nu are de ce să fie, lupta va vorbi de la sine“, a explicat Froch.

Înaintea conferinţei de presă cei doi pugilişti s-au fotografiat în faţa Capital FM Arena, Lucian Bute ţinând pe umeri steagurile României şi Canadei, în timp ce Froch avea pe braţ drapelul Marii Britanii.

Biletele pentru partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute, ce se va disputa în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham, contând pentru centura mondială IBF la categoria supermijlocie, vor costa între 48 şi 360 de euro. Biletele au fost împărţite în şapte categorii, astfel că cel mai ieftin tichet va putea fi achiziţionat în schimbul a 40 de lire sterline (48 de euro). Un bilet la categoria a şasea va costa 72 de euro, în timp ce pentru unul la categoria a cincea se vor plăti 96 de euro. Următoarele categorii, a patra, a treia şi a doua, vor putea fi achiziţionate în schimbul a 120, 180, respectiv 240 de euro. Cele mai scumpe bilete vor fi cele VIP, un tichet în zona ringului urmând să coste 300 de lire sterline (360 de euro). În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page