Jucând vreme de aproape 90 de minute în superioritate numerică, botoșănenii s-au impus abia la penalty-uri, după ce Golofca și Burcă au uitat de unde au plecat. Dar CFR merge la judecată!

Meci cu de toate! Bordeianu a stricat, Golofca și Burcă au reparat! “Ușa în fotbalul românesc se deschide pe la Botoșani ca să iasă în Europa pe la Cluj”, spune o vorbă a unui oficial de rang înalt din nordul Moldovei. CFR a intrat pe teren cu trei jucători crescuți la adversari. Unul, mijlocașul, a luat stupid cartonaș roșu după două “galbene” în 4 minute.

SCUZE ȘI PUMNI RIDICAȚI

În inferioritate numerică, sub presiunea gazdelor, ardelenii i-au curentat pe oaspeți, Ashkovski (37) fructificând devotamentul lui Ofosu și marcajul permisiv al adversarului. Tot în inferioritate numerică, campionii au fost treziți de golurile ex-botoșănenilor Golofca (55) și Burcă (60). Tot în decurs de 4 minute. Dacă Golofca și-a cerut scuze public pentru reușita lui, Burcă s-a bucurat zgomotos după lovitura de cap.

În partea secundă, CFR a zburdat pe iarba verde și gazonul fain de la Botoșani. Golofca mai putea marca o dată. Alin Minteuan l-a înlocuit cu succes pe Dan Petrescu, a preluat chiar și ferocitatea lui A1, stând mereu cu gura pe jucători și pe arbitri. Moldovenii și-au adus aminte cu greu că au om în plus. Ofosu, Ashkovski, Holzmann și Jonathan Rodriguez au ținut steagul sus, au sunat adunarea.

CE CONTESTĂ CAMPIOANA

Croitoru a mutat cu inspirație și cu șansă: Câmpanu a dat pe lângă minge, ce luft!, dar Cestor l-a tamponat, mai rar vezi așa ceva!, iar Rodriguez a fost exact de la punctul cu var. Prelungiri cu clujenii forțând evitarea penalty-urilor, tot Burcă punând presiune pe foștii colegi.

La “loterie”, Hankici a avut “copiuțe”, n-a simțit nimic, dar a fost salvat și de bară, și de “avionul” lui Mailat. Tocmai când Clujul simțise victoria. Croitoru s-a certat cu câțiva fani, iar jucătorii și-au arătat colții unii la alții. Acum, să vedem ce decide Comisia! CFR Cluj vrea să conteste rezultatul și să câștige la “masa verde”, fiindcă Botoșaniul nu a avut 6 jucători în lot crescuți la nivel național!

Srsa: gsp.ro