Dinamo se confruntă cu probleme importante de lot pentru deplasarea de la Botoșani. Trei dinamoviști și antrenorul Mircea Rednic sunt suspendați pentru această partidă.

Dinamo a fost învinsă etapa precedentă de CFR Cluj pe teren propriu cu scorul de 2-0. Mai mult, în timpul partidei, Dinamo a avut trei jucători eliminați, pe Patrice Feussi, Steliano Filip și Cosmin Matei, dar și pe antrenorul Mircea Rednic.

Tehnicianul dinamovist nu poate conta nici pe serviciile atacantului Harlem Gnohere, accidentat.

Dinamo este neînvinsă în acest sezon în deplasare, dar trupa lui Rednic nu a reușit nici să câștige pe teren străin, având cinci egaluri. Pe locul patru în clasament cu 17 puncte, Dinamo poate egala la puncte ocupanta locului secund, Viitorul.

FC Botoșani s-a despărțit de antrenorul Leo Grozavu după egalul din etapa precedentă din deplasarea de la Concordia Chiajna, scor 0-0. Botoșani nu a mai câștigat în Liga I  din 11 august, când a învins pe teren propriu pe CSMS Iași, scor 1-0.

Antrenorul care s-a ocupat de pregătirea echipei după plecarea lui Grozavu este fostul secund al acestuia, Mugur Cornățeanu.

Pentru partida cu Dinamo, Botoșani nu poate conta pe Sergiu Popovici, suspendat, și pe accidentații Ngadeu, Acsinte și Miron.

Partida va fi condusa de o brigada compusa din Kovacs Istvan (Carei – Satu Mare), ajutat la cele doua tuse de Oniţă Aurel (Constanţa – Constanţa) si Szabo Gero (Cluj-Napoca – Cluj).

Sursa: www.dolce-sport.ro