Liga 1Sport

SPORT | FC Botoşani – CSMS Iaşi 0 – 0

Leo Grozavu a redebutat cu o remiză pe banca Botoşaniului, echipă care a terminat la egalitate cu CSMS Iaşi, scor 0-0.

Ieşenii au creat panică în careul advers în minutul 13, când lovitura de cap a lui Frăsinescu a fost respinsă miraculos de Iliev! La reluare, botoşănenii au cerut penalty la un presupus henţ în careu comis de Ţigănaşu, însă Sebastian Colţescu a acordat corner pentru gazde, considerând că jucătorul a respins balonul cu capul (’18).

Fulop şi-a încercat şi el norocul la poarta adversă, însă Grahovac i-a refuzat golul (’28). Goalkeeperul oaspeţilor a avut o intervenţie excelentă şi la execuţia lui Vaşvari, care a şutat periculos din afara careului (’29).

Gazdele şi-au continuat ofensiva şi în actul secund. Plămadă a avut şansa să deschidă scorul în minutul 55, însă a nimerit bara din doar câţiva metri! Ieşenii au replicat prin Andrei Cristea, care a ratat complet execuţia, deşi se afla într-o poziţie foarte bună (’78).

FC Botoşani a forţat golul victoriei pe final de meci, dar Carralero (’81, ’82, ’88) a fost lipsit de precizie la finalizare. S-a terminat 0-0, rezultat deloc satisfăcător pentru gazde, care rămân la doar 3 puncte distanţă de locurile retrogradabile! De cealaltă parte, CSMS Iaşi rămâne lider în play-out, cu 27 de puncte, potrivit looktv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!