ImportantSport

SPORT | Doi fotbaliști talentați de la Botoșani, joacă cu trofeul pe masă la turneul final al competiției ,,Interliga de Iarnă – Gheorghe Ola”

După prima zi de competiție la Turneul Final de la Timișoara, ,,Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola”, echipa ce reprezinta Moldova Real Junior Vaslui unde fac parte și doi copii din municipiul Botosani , de la Clubul Artys și 1 copil de la Clubul Juniorul Dorohoi și-au adjudecat victorie după victorie,. Au câștigat înfruntarea Real Junior Vaslui – Academia de Fotbal Prosport București 2-0 Real Junior Vaslui – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc =7-2 și au învins și în meciul Real Junior Vaslui – Chelsea Club București 3-2. și sunt în Finala Mare.

Principala sală de sport a Timișoarei găzduiește începând de luni de la ora 9 turneul final al ediției 2019 în ”Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola” pentru copii din generația 2010, fiind programate nu mai puțin de 14 partide, care vor culmina cu ultimul act cu trofeul pe masă, marți de la ora 18:30, între câștigătoarele celor două serii patrulater, finală precedată de la ora 17 de partida pentru locul 3 și medaliile de bronz.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!