Liga 4Liga 5

SPORT | AS Roma a jucat primul meci amical din 2013! Luceafarul a intalnit pe Tudora! Vezi scorurile si marcatorii – FOTO

In locul unui antrenament, echipele din campionatul judetean au jucat astazi meciuri amicale.

Ocupantele locurilor 1 si 3 din seria Sud a Ligii a V-a, au jucat astazi cu echipele clasate pe locurile 5, respectiv 1 din Liga a IV-a. La Rachiti, echipa locala a intalnit pe “new” AS Roma, o echipa care a suferit modificari majore, dupa ce mai multi jucatori au pkecat sub forma de imprumut la mai multe formatii.IMG-20130313-00607Cu toate acestea, echipa antrenata de Daniel Schiopu a reusit sa invinga cu 1-0, chiar la primul meci amical din 2013. In minutul 20, capitanul Razvan Carabus a inscris cu o lovitura de cap, dupa o centrare a lui Padurariu. Ionut Vasilachi putea duce scorul la 2-0, insa sutul sau din lovitura libera a fost retinut de portar.

In startul reprizei secunde romanii l-au pierdut cel mai probabil pentru tot returul pe Bogdan Verenciuc, cel care a revenit la AS Roma dupa mai bine de 3 sezoane. Acesta s-a ales cu ligamentele incrucisate si a parasit suprafata de joc cu dureri la piciorul drept.

IMG-20130313-00604Gazdele au incercat sa egaleze si au avut cateva ocazii clare de a marca, insa portarul romanilor si-a facut datoria si a pastrat scorul neschimbat pana la finalul meciului.

Cealalta echipa care trage la promovarea in Liga a IV-a, TransDor Tudora, a intalnit pe Cucurani liderul campionatului judetean, Luceafarul Mihai Eminescu.

Desi s-au intarit in aceasta iarna cu foarte multi jucatori din Liga a IV-a, tudorenii au pierdut cu scorul de 5-2, principata cauza a acestui rezultat fiind lipsa portarului Adi Alexoae.

Antonescu a facut 1-0, dupa care Mircea Vechiu a dus scorul la 2-0. Tudora a redus din diferenta prin Achiroaie, insa Netbai a facut 3-1. Fundasul gazdelor Cazacu a dus scorul la 4-1, iar Vasile Irimia a redus din nou din diferenta, inscriind pentru 4-2, insa Adrian Cardas nu a fost de acord cu rezultatul si a marcat pentru 5-2.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!