Local

Sindicaliștii din Poliția Botoșani protestează din nou în fața Prefecturii – FOTO&VIDEO

Polițiștii din Botoșani pichetează din nou Prefectura Botoșani, pentru a-și exprima nemulțumirea față de măsura înghețării salariilor, luată de Guvernul României prin ordonanța de urgență din 31 decembrie 2020.

La protest s-au alăturat și membrii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare, filiala Botoșani, precum și membri reprezentativi ai sindicatelor din politia de frontieră.

În mesajul postat ieri de Bogdan Tudose, agent de poliție în cadrul Poliției municipiului Botoșani și lider al organizației județene a Sindicatului “Diamantul”, acesta a afirmat că protestele nu vor înceta dacă polițiștilor nu li se va face dreptate.

“Va mulțumesc celor prezenți astăzi la protest si care ati avut determinarea sa va exprimati nemulțumirea pentru înghețarea salariilor, mai ales având în vedere frigul care a fost ( -9 grade). Am fost la înălțime. La discuțiile cu prefectul am transmis un mesaj simplu si clar, ca dorim sa primim treapta salarială din lege. Prefectul ne-a transmis ca se va acorda sporul de specialist de clasa, iar în următoarea ședința de guvern sunt șanse mari sa se pună in discuție sa primim sporul de Covid. Cu toate acestea am insistat ca polițiștii doresc treapta salarială indiferent ce sporuri vrea guvernul sa ne acorde. Nu vom renunța la proteste dacă nu vom primi ce ni se cuvine. Mâine avem o alta zi de proteste. Trebuie sa fim perseverenți și sa ne câștigam drepturile. Astăzi am fost la înălțime. Mâine ( n.r. azi, 19.01.2021) vom fi din nou. “

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!