Local

Senatorul Cristian Achiței: Mult succes tuturor elevilor botoșăneni în noul an școlar!

Senatorul PNL Cristian Achiței a transmis în această dimineață un mesaj copiilor și cadrelor didactice din Botoșani.
Mai mici sau mai mari, de la grădiniță și până în anii terminali ai liceelor, copiii noștri încep astăzi, cu speranță și emoție, un nou an școlar.
Trăirile deosebite ale micuților care trec pentru prima dată pragul grădiniței sau al școlii, buchetele de flori oferite timid, doamnelor educatoare sau învățătoare, lacrimile furișate discret în colțul ochilor mămicilor care îi însoțesc, bucuria de a putea începe școala în condiții normale, cu elevii în bănci, grija dascălilor de a le transmite din primul moment încredere celor mici, toate acestea și multe alte stări unice îmbracă ziua de astăzi într-o aură deosebită de emoție și optimism.
Îmi doresc ca noul an școlar să poată decurge în cele mai bune condiții, în ciuda pandemiei care încă refuză să ne lase în pace!
Îmi doresc ca toți copiii botoșănenilor să se poată bucura de tot ceea ce înseamnă școala derulată normal, cu prezență fizică, alături de colegi și de dascăli!
Îmi doresc ca rezultatele celor mici obținute în noul an școlar să îi facă mulțumiți atât pe ei, cât și pe cei care le poartă de grijă!
Mult succes tuturor!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button