Politic

Senatorul AUR de Botoșani, Dorinel Cozma, despre digul de la Vf Câmpului: „Este o investiție de o însemnătate majoră pentru județ care trebuie finalizată” – VIDEO

Senatorul AUR de Botoșani, Dorinel Cozma a adus în discuție, în cadrul unei conferințe de presă, de la 1 septembrie liderii aur se vor implica sistematic pentru a rezolva două probleme intens disuctate în ultimii ani, anume Vama Racovăț și digul de la Vf Cmpului. Parlamentarii AUR au pregătit deja documentațiile pentru a accede fonduri necesare rezolvării acestor probleme.

„Acest dig a rămas în paragină și ar trebui completat o parte din el. S-au făcut multiple încercări. Toate partidele care s-au perindat la putere, atât PSD cât și PNL, s-au lansat în tot felul de promisiuni fără acoperire și digul se află și în acest moment în paragină. Noi, AUR, am pregătit mai multe proiecte de la 1 septembrie la foruri care se ocupă de aceste probleme. Discutăm de finanțarea acestor lucrări, plus problemele de construire. În toamnă vom face interpelări în Senat atât pentru Vama Racovăț, care era nod între Botoșani și Cernăuți, cât și pentru Vârfu Câmpului și ne vom bate pentru aceste probleme. Este o investiție de o însemnătate majoră pentru județul Botoșani și care trebuie continuată și finalizată în cel mai scurt timp, pentru a nu avea parte de catastrofă naturală în cazul unor inundații. Toate partidele care s-au perindat la putere, s-au lansat în tot felul de promisiuni fără acoperire și digul se află și în acest moment în paragină”, a precizat senatorul Dorinel Cozma.

Parlamentarul AUR a mai avansat o problemă în discuțiile care au avut loc, precizând că un domeniu important din județul Botoșani nu este susținut la nivel central, și anume agricultura, „Mai e o problemă, nu sunt reprezentanți pentru acest segment. Au fost niște mitinguri în țară și am căutat județul Botoșani, dar nu era reprezentat de nimeni. Este necesară implicarea”, a adăugat parlamentarul AUR.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button