SANATATE | Detoxifierea de primavară cu legume ieftine și sănătoase

Ingrediente:

– 2 bucăţi sfecle coapte

– 6 bucăţi morcovi

– 1 praf sare

– 1 praf piper

Învaţă să prepari un suc detoxifiant de sfeclă roşie care stimulează eliminarea grăsimilor acumulate la ficat.

Mod de preparare:

1. Sfeclele se curăţă de coajă şi se taie bucăţi. Morcovii se curăţă de coajă şi se taie rondele.

2. Ingredientele se pun în blender şi se mărunţesc, se adaugă sare şi piper şi, dacă sucul iese prea gros, se mai adaugă un pic de apă.

3. Se consumă imediat.

Sursa: viatasisanatate.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close