SANATATE | Cafeaua reduce riscul cancerului de colon

Două căni de cafea pe zi pot menţine sănătatea colonului, potrivit unor studii recente. Astfel, 12 studii din 16 au ajuns la concluzia că diferite substanţe din cafea, cum ar fi cafeina, antioxidanţii, acidul colorgenic (care dă culoarea cafelei), cafestolul şi altele, inhibă formarea şi multiplicarea celulelor cancerigene. De asemenea, bolnavii de cancer de colon trebuie să respecte indicaţia de a bea cel puţin două cafele pe zi, pentru remedierea simptomelor.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close