Important

SALVEAZA O VIATA! Mesajul cutremurator al unei botosanence care lupta pentru viata fiului sau de 6 ani: “Va rog din suflet, va implor sa ne ajutati”

Ma numesc Dorina Ailincai si sunt din Botosani. Sunt mama lui Cosmin, un baietel de 6 ani ,care la 3 ani a fost diagnosticat cu HISTIOCENOZA CU CELULE LANGERHANS (GRANULOM EUZINOFIL CU LOCALIZARE MAISTOIDIANA DREAPTA).

De la diagnosticare si pina acum a suferit mai multe operatii si tratamente cu citostaice dar cancerul recidiveaza pt ca nu exista nici o schena precisa de tratament nici macar in cartile de specialitate.

Acum trei saptamani a fost diagnosticat cu FORMATIUNE TUMORALA OSTOMATOIDIANA STANGA. Doctorii nu-i dau lui Cosmin nici cele mai mici sanse la viata .In cele din urma mi-au spus ca boala lui Cosmin este un istoric in lume, fara precedent si fara remediu de vindecare. Medicamentul nu se gaseste la noi in Romania nu e omologat si nu se vinde in farmacii.
Nu mai am nici case, nici masini de vindut pentru a-l ajuta financiar pe Cosmin, pentru a-i asigura PORTIA ZILNICA DE VIATA!!

Cosmin se afla in acest moment la Institutul Oncologic “Prof Dr. Al. Trestioreanu”-Bucuresti si are nevoie de 7000 de euro pentru o urmatoarea operatie.

Cu ajutorul dvs, va rog din tot sufletul, va implor sa ne ajutati, sa gasim o clinica in strainatate unde Cosmin s-ar putea trata si sprijin financiar ca pana la operatie sa putem suporta costurile citostaicelor. Medicamentul nu se gaseste la noi in Romania, nu e omologat si nu se vinde in farmacii.

Va rog din sulfet daca putem sa il ajutam pe acest copilas!

Toţi cei care pot ajuta acest micut, o pot face sunând la numărul de telefon 0752.686.335 sau depunând cât de puțin în contul: 

RO85RNCB0041106794360001 – BCR, Titular cont: Dorina Ailincai

Related Articles

12 Comments

    1. va felicit pt tot ce incercati sa faceti pentru Dorina si Cosmin.
      Sa va ajute Dumnezeu la toti si sa se faca Cosmin bine

  1. ingrozitor! hai sa incercam sa ajutam acest copil…cat de putin….iti tinem pumnii Cosmin, Si mamei tale

  2. faceti cerere la guvern sa va ajute prin crucea rosie ca stiu ca se poate face asa ceva ca doar fonduri au pentru al salva pe cosmin ,ducetio personal si cereti o audienta ….mult succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page