Important

S-au centralizat rezultatele simulării Examenului de Evaluare Națională. Vezi rata de promovare la nivelul județului Botoșani

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a centralizat rezultatele simulării Examenului de Evaluare Națională 2021.

Ratele de promovare pe discipline, la nivelul județului Botoșani, înregistrate de elevii  claselor a VIII-a care au susținut probele simulării Examenului de Evaluare Națională, sesiunea martie 2021, sunt următoarele:

  • Limba și literatura română – procent de promovare: 65,21%.
  • Nu sunt elevi cu note de 10.
  • Matematică – procent de promovare: 49,28%.
  • 16 elevi au obținut nota 10.

Rata de promovare generală la nivelul județului Botoșani este de 56,34%. Niciun elev nu a obținut media 10.

Rezultatele din acest an școlar sunt mai bune decât cele obținute de elevi la simularea Examenului de Evaluare Națională din anul școlar 2018-2019, când procentul a fost de 42,51%.

Rezultatele au fost aduse la cunoștința elevilor și părinților de către profesorii de la clasă, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare. Rezultatele obținute de elevi la simularea Examenului de Evaluare Națională nu sunt publice. La solicitarea părinților notele vor putea fi trecute în catalog.

Rezultatele obținute se vor analiza, la nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea rezultatelor școlare.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!