InternationalSport

România – Macedonia de Nord, scor 3-2

România debutează cu dreptul în preliminariile CM 2022 după o repriză secundă nebună, cu ocazii imense, în care tricolorii au fost egalați la 2 într-un singur minut iar golul victoriei a fost înscris de Ianis Hagi în minutul 85. România – Macedonia de Nord, 3-2.

O primă repriză ezitantă pentru naționala lui Rădoi la dbutul preliminariilor pentru CM 2022. România l-a pierdut pe Florinel Coman, accidentat în minutul 10, însă înlocuitorul său, Valentin Mihăilă, a debutat cu mult tupeu. România conduce cu 1-0 la pauză, prin golul înscris de Florin Tănase, însă doar lipsa de inspirație a atacanților adverși a făcut ca scorul să rămână acesta. Valentin Mihăilă a fost avertizat spre sfârșitul primei reprize, primă repriză care a avut un finat tensionat după ce vedeta mecedonenilor a primit galben pentru o simulare.

România a început curajos repriza a doua repriză dominând total echipa Macedoniei. Golul a venit după un șut de la peste 20 de metri al lui Mihăilă, în minutul 50. România a continuat să preseze ratând încă o ocazie imensă prin Keșeru în minutul 57.

O greșeală impardonabilă a lui Niță care a pus prostește mâna pe o minge primită de la un coechipier a dus la o lovitură liberă indirectă din interiorul careului iar pe respingere Mihăilă ratează încă o ocazie monumentală.

Triplă-schimbare în tabăra României. Intră Alexandru Maxim, Ianis Hagi și Eric Bicfalvi, ies Dennis Man, Nicolae Stanciu și Florin Tănase. Cei trei au fșcut o fază superbă încheiată cu o ocazie imensă ratată de Bicfalvi.

Macedonia a reușit să reducă din difereță în minutul 81 prin Ademi iar un minut mai târziu Rmânia este egalată prin Bardhi

Finalul partidei a fost incendiar. După de a fost egalată la 2 într-un singur minut România a revenit în avantaj prin golul lui Ianis Hagi, în minutul 85.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!