Alte sporturiLocalSport

Rezultate deosebite obținute de Clubul Sportiv Botoșani și Brilliant Taekwondo la Cupa României 2022! – FOTO

În perioada 11-13 noiembrie 2022, a avut loc în Sala Sporturilor ”Antonio Alexe” din municipiul Oradea, Cupa României la Taekwondo WT la Kyorugi (Luptă – Proba olimpică). La această desfășurare sportivă au participat peste 500 de sportivi de la 32 cluburi de profil din  țară. Sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, dar și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club au avut o evoluție excelentă, obținând rezultate deosebite.

Medaliații de la cea mai puternică competiție națională a toamnei sunt următorii:

Clubul Sportiv Botoșani :

LOCUL 1 : Florin RACLEȘ, Mario COJOCARIU;

 

LOCUL 2 : Diana MATEI, Richard CHELARIU, Sara CHIRIEAC, Patrik BRUMARI

 

LOCUL 3 : Sebastian MURARIU, Sabina BURSUC. Gabriel DÎRVARIU.

 

Brilliant Taekwondo Sporting Club :

 

LOCUL 1 : Elena ATOFANEI

 

LOCUL 2 : Maria APĂVĂLOAIE

 

LOCUL 3 : Alexandru IAMBROȘ, Nicoleta MUNTIANU.

 

În urma adunării punctelor acumulate prin rezultatele obținute, sportivii legitimați la Clubul Sportiv Botoșani au obținut clasarea pe locul 2 la Clasamentul General  atât la cadeți, cât și la juniori clasa ”A”.

 

„Mă bucur că încheiem anul competițional 2022 așa cum l-am și început, adică pe podiumul național, dovedind încă odată că atunci când avem talent și ambiție, dar și cu foarte multă muncă și implicare, rezultatele vor fi întotdeauna cele așteptate. Aceste rezultate deosebite ne dau puterea de ne continua activitatea cu profesionalism.” a declarat antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, dar și președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club,  prof. Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button