Important

RETETA ZILEI | Pacheţele cu ceapă, brânză şi şuncă

Ingrediente

4 cepe verzi
100g de caşcaval
100g de şuncă
2 ouă bătute
1 foaie de aluat de foitaj

Mod de preparare

Se încălzeşte cuptorul la 170° C/gaz 5.

Se amestecă 4 cepe verzi tocate, 100g de caşcaval ras, 100g de şuncă tocată şi 1 ou bătut. Se asezonează.

Se taie 1 foaie de aluat de foitaj în 4, apoi se distribuie amestecul între ele. Se formează 4 pacheţele şi se lipesc marginile.

Se ung bine cu 1 ou bătut, apoi se pun la rece 20 de minute. Se ung din nou cu ou, apoi se pun la cuptor 20-25 de minute până se rumenesc.

Se lasă să se răcească înainte de a le ambala.

 

POFTA BUNA!

 

goodfood.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page