RETETA | Vinete gratinate

Ingrediente:

1 kg coaste de porc bogate in carne, 2 verze proaspete, 1 ceapa, sare, piper verde boabe, foi de dafin, 40 gr untura, pulpa de la 3 rosii mari.

Mod de preparare:

Coastele de porc se spala si se portioneaza. Intr-o cratita se pune untura la topit, si lasam pana se incinge bine. Se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana devine aurie apoi se adauga coastele se porc. Se amesteca si lasam la foc mic cca 5 minute. Se adauga 100 ml apa fierbinte si amestecam. Se acopera cratita si lasam sa fiarba la foc mic cca 10-15 min. Se adauga pulpa de rosii, varza tocata marunt , amestecam si lasam sa fiarba pana cand varza si carnea sunt fierte. Se adauga la sfarsit boabe de piper verde, sare dupa gust si foi de dafin.
Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close