RETETA | Varză dulce cu roșii și cârnați la cuptor

Ingrediente:

  • 2 buc varza dulce
  • 2-3 rosii mari, mai moi
  • sare, piper
  • 2 crengute cimbru
  • 2 fire cabanos
  • putin ulei
Mod de preparare:
Se taie varza fideluta si se pune la calit in putin ulei. Se adauga putina sare pentru a se inmuia varza si se amesteca din cand in cand.

Rosiile se spala si se curata de coaja, apoi se taie cubulete mici. Se toarna peste varza, se amesteca si se mai calesc impreuna cateva minute. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Cabanosul se taie rondele si se prajeste aproximativ 5 minute. Se amesteca impreuna cu varza si crengutele de cimbru.

Se toarna totul intr-o tava unsa cu ulei, se niveleaza si se da la cuptor pana se inroseste frumos deasupra.

Pofta buna!

Sursa: bucataras.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close