RETETA | Tortilla cu spanac și dovlecei

Ingrediente:

2 dovlecei potriviţi
4 linguri ulei
50 g spanac
4 ouă
2 fire ceapă verde
pătrunjel
oregano
sare
piper

Mod de preparare:

Speli dovleceii sub jet de apă şi îi tai rondele. Speli spanacul şi scurgi de apă. Toci mărunt ceapa verde şi spanacul.

Încingi uleiul într-o tigaie şi rumeneşti rondelele de dovlecei (10 rondele le păstrezi pentru decor), apoi adaugi ceapa verde şi spanacul tocat şi sotezi uşor, aproximativ 1-2 minute.

Separat baţi ouăle spumă cu puţină sare şi piper,  le torni în tigaie peste legume, amesteci şi deasupra razi caşcaval sau parmezan. Rumeneşti la foc potrivit 3 minute, fără să amesteci, apoi le laşi încă un minut cu capac.

Cu ajutorul unui platou, întoarci tortilla pe cealaltă parte, razi caşcaval sau parmesan, şi coci alte 3 minute neacoperit şi 1 minut cu capac. Asezonezi tortilla cu oregano, piper şi patrunjel şi o decorezi cu rondele călite de dovlecel şi frunze proaspete de spanac.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: