RETETA | Tortellini cu sos de roşii

Ingrediente:

1 pachet tortellini
1 fir praz subţire
1 morcov mic
1 rădăcină pătrunjel
1 cană pastă tomate
ulei de măsline, oregano
2-3 frunze salvie
puţin caşcaval pentru decor

Mod de preparare:

Morcovul şi pătrunjelul se dau pe răzătoarea mică. Se călesc în ulei, se adaugă prazul tocat foarte fin şi pasta de tomate. Se pun 100 ml apă, se presară oregano şi salvie mărunţită şi se lasă să fiarbă 5 minute.

Se fierb tortellini conform indicaţiilor de pe ambalaj, se scurg şi se clătesc sub jet de apă rece. Se toarnă sosul ­peste tortellini şi se ornează cu frunze de salvie. Se presară puţin caşcaval ras deasupra.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close