RETETA | Tofu picant pe grătar

Ingrediente:

300 g tofu

1 lingură ulei

50 ml sos de soia

1 lingură fulgi de ardei iute

1 lingură amidon

Mod de preparare:

Scurgi bine brânza tofu, apoi o tai cuburi sau felii. Combini sosul de soia cu fulgii de ardei și amidonul. Pui marinata peste brânză și o lași 10-15 minute să-și ia aroma. Încingi grătarul și-l ungi cu ulei, apoi așezi bucățile de tofu. Le lași 5 minute pe fiecare parte sau până când ajung la consistența dorită. Mai unge cu uleiul grătarul pentru a nu se lipi brânza.

O servești cu paste, orez sau legume la cuptor.

Sursa https://www.pepperbowl.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close