RETETA | Tocini din dovlecei

Ingrediente:

300 gr dovlecei,
100 gr cascaval,
2 oua,
3 linguri faina,
sare piper,
marar verde

Mod de preparare:

Dovleceii se curata si se dau prin razatoarea mare.Se condimenteaza si se lasa la rece 20 min,dupa care se pune cascavalul razuit ouale ,faina si mararul.Se amesteca bine si cu o lingura se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se lasa la foc mic. Se prajesc pe ambele parti.
Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close