RETETA | Tochitură de porc

Ingrediente:

700 gr carne de porc,
organe de porc (2 rinichi , 1 inima)
1 ceapa,
100 ml ulei,
1 ardei capia rosu,
200 ml vin rosu, 5
0 ml bulion,
piper,
sare,
patrunjel verde.

Mod de preparare:

Carnea si organele de porc, se spala , se taie cuburi si se pun in apa clocotita cca 5 min. Se trec prin apa calduta, si le punem intr-un vas cu apa fiarta. Se lasa sa fiarba cca 10-15 min la foc mic. Separat intr-o tigaie adanca se pune uleiul la incins, se adauga ceapa tocata marunt si lasam sa se caleasca. Se adauga carnea si organele taiate cubulete ,scurse de apa, ardeiul tocat fasiute. Se pune capacul la tigaie si lasam la foc mic sa se inabuseasca bine. Spre final adaugam bulionul si vinul. Lasam sa fiarba pana se formeaza sosul, apoi presaram sare si piper dupa gust. Cand este gata se ia tigaia de pe foc apoi adaugam patrunjelul tocat marunt.
Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close