RETETA | Tocăniță de pui cu legume

Ingrediente:

  • 2 piepti de pui
  • 3 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 4 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 5 rosii curatate de coaja
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare:

Pieptul de pui taiat cubulete l-am pus in ulei incins si l-am intors pe toate partile, dupa care am adaugat ceapa tocata pestisor. Cand ceapa s-a inmuiat am adaugat ardeiul taiat fasii, apoi cartofii, am acoperit vasul si am lasat la fiert.

Cand cartofii sunt aproape gata facuti am adaugat dovlecelul taiat si usturoiul. Am lasat in continuare la fiert tocanita, cu capacul pe vas.

Tocanita am facut-o intr-un vas Zepter, asa ca eu nu am adaugat deloc apa la mancare, iar legumele s-au facut in suc propriu.

Spre final am pus si rosiile taiate cubulete, am condimentat mancarea doar cu sare si piper si am mai lasat cateva minute la fiert. La final am presarat pe deasupra patrunjel tocat.

Am pregatit si o mamaliguta si gata mancarea, simpla si buna!

Sursa: bucataras.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close