RETETA | Tocăniță de praz cu pui și măsline

Ingrediente:

6 pulpe de pui dezosate si fara piele,

25 masline,

1 ceapa razuita,

2 buc praz ,

150 ml bulion de rosii,

2 foi de dafin,

sare si piper dupa gust,

cimbru uscat,

100 ml ulei,

100 ml apa.

Mod de preparare:

  1. Pulpele de pui se prajesc bine pe ambele parti in ulei incins, pana devin aurii spre roscat.
  2. In uleiul ramas se caleste ceapa si prazul ( taiat bastonase ) pentru 3-4 min.
  3. Se adauga bulionul ,apa calda,  maslinele, foile de dafin , sare si piper dupa gust.
  4. Se lasa sa fiarba cca 10-15 min pana scade bine sosul apoi se adauga carnea de pui.
  5. Se lasa sa mai fiarba cca 10  min apoi se adauga cimbru , dupa gust.
  6. Se serveste calda.

Pofta Buna!

Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close