RETETA | Tocăniță de oaie

Ingrediente:

  • 1 foaie dafin
  • 1 crenguţă cimbru
  • 1 lingura ulei
  • 50 g unt
  • 2 cepe mari
  • 5 cartofi
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg carne de oaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

1.    Se curăţă carnea de pieliţe şi se taie cuburi mici, apoi se presară cu sare şi piper.

2.    În ulei şi unt se călesc carnea şi ceapa şi, după ce s-au înmuiat, se adaugă morcovii tăiaţi rondele.

3.    Se pun şi cartofii tăiaţi cuburi, foaia de dafin și cimbrul şi se acoperă totul cu apă. Se lasă la fiert 60-70 minute.

4.    Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.

Sursa: retete.unica.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close