Retete

RETETA | Tocăniță de oaie

Ingrediente:

  • 1 foaie dafin
  • 1 crenguţă cimbru
  • 1 lingura ulei
  • 50 g unt
  • 2 cepe mari
  • 5 cartofi
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg carne de oaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

1.    Se curăţă carnea de pieliţe şi se taie cuburi mici, apoi se presară cu sare şi piper.

2.    În ulei şi unt se călesc carnea şi ceapa şi, după ce s-au înmuiat, se adaugă morcovii tăiaţi rondele.

3.    Se pun şi cartofii tăiaţi cuburi, foaia de dafin și cimbrul şi se acoperă totul cu apă. Se lasă la fiert 60-70 minute.

4.    Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.

Sursa: retete.unica.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page