RETETA | Tartine cu crudităţi

Ingrediente 

1 baghetă
400 g morcovi
400 g ţelină
4 mere
2 ouă
300 g ulei
100 g lămâie
20 g muştar
piper
sare
2 fire ceapă verde pentru decor
1 lămâie pentru decor

Mod de preparare

Din gălbenuşuri, muştar, ulei, zeamă de lămâie, piper şi sare, după gust, prepari o maioneză. Legumele şi merele le speli şi le cureţi, după care le dai pe răzătoarea mică. Merele le cureţi de coajă şi de seminţe şi le dai pe răzătoarea mare. Le pui pe toate într-un castron, adaugi maioneza şi amesteci. Potriveşti gustul de sare şi piper.

Tai bagheta felii subţiri, le aşezi într-o tavă şi le rumeneşti uşor la cuptor, fără a le usca prea tare. Pui pe fiecare felie de pâine salată şi decorezi cu rondele de ceapă şi felii de lămâie. Dacă îţi rămâne salată, o pui într-un bol şi o ţii la frigider.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close