RETETA | Supă rusească de sfeclă cu iaurt

Ingrediente:
● 500 g sfeclă coaptă
● 200 g castravete verde
● 1 legătură mărar
● 300 g iaurt gras
● 1 legătură ceapă verde
● 2 linguri oţet
● sare
● piper
Pentru servit
● ouă fierte
● frunze de mărar
Mod de preparare:
Dai sfecla prin răzătoarea cu găuri mari. Tai ceapa şi castraveţii curăţaţi de coajă, mărunţeşti mărarul. Amesteci toate legumele, adaugi iaurtul şi oţetul. Potriveşti gustul de sare şi piper.
Serveşti cu ouă fierte tari şi decorezi cu frunze de mărar.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close