RETETA | Supă de sparanghel

Ingrediente:

2 Linguri ulei de măsline,
1 ceapă albă tocată mărunt
400 grame de sparanghel, tocat
500 ml supă (zeamă) de pui sau de legume
4 linguri de smântână
sare şi piper

Mod de preparare:

Încinge într-o cratiţă uleiul de măsline, la foc mediu. Căleşte ceapa aproximativ 4 minute sau până când se înmoaie.

Pune şi sparanghelul peste ceapă şi mai lasă la călit încă 2 minute

Toarnă toată supa de pui deodată peste ele, asezonează cu sare şi piper şi redu flacăra aragazului lasând sparanghelul să se fiarbă complet, aproximativ 5-7 minute.

Ia supa de pe foc şi pune-o într-un blender, peste care adaugi smântâna. Trebuie sa obţii o consistenţă cremoasă. Dacă este prea groasă, completează cu supă, iar dacă este prea subţire, adaugă un cartof fiert.Serveşte supa caldă, cu puţin ulei de măsline şi smântână deasupra

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close