Retete

RETETA | Supă de legume cu fidea

Ingrediente:

2 cepe potrivite,

2 morcovi,

1 dovlecel,

1 rădăcină de păstârnac,

2 cartofi,

150 g fidea,

2,5 l apă,

1/2 legătură mărar,

4 linguri de ulei,

sare,

piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele. Tai cubuleţe morcovii, dovlecelul şi cartofii. Pui apa într-un vas, adaugi ceapa şi păstârnacul întregi, apoi morcovul tăiat cubuleţe. Laşi să fiarbă cu ulei şi puţină sare la foc mediu, până se înmoaie puţin legumele.

Scoţi ceapa şi păstârnacul din vas, adaugi dovlecelul, cartofii şi mai laşi la fiert 15 minute. Adaugi fideaua în ultimele minute de fierbere. Pui sarea şi piperul după gust şi opreşti
focul. Speli sub jet de apă mărarul, îl toci fin şi îl presari în supă. Acoperi cu un capac.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page