Retete

RETETA | Ștrudele cu cașcaval și șuncă

Ingrediente: 

  • 1 foaie de aluat foietaj
  • cateva felii de sunca de curcan
  • cascaval Delaco ras
  • 1 galbenus de ou pt uns

Mod de preparare: 

Taiati foaia de aluat in patrate sau dreptunghiuri, dupa cum va doreste inima.

Crestati fiecare foaie de la jumatate spre margine (doar o portiune de cativa cm).

Pe cealalta jumatate asezati sunca de curcan taiata si cascaval ras, dupa care se impachetati cu jumatatea crestata deasupra.

Marginile se lipesc mai bine crestandu-le cu ajutorul unei furculite. De data asta eu doar le-am presat.

Ungeti strudelele formate cu galbenus de ou si dati la cuptor pana se rumenesc usor.

Sursa: bucaratas.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page