RETETA | Ștrudele cu cașcaval și șuncă

Ingrediente: 

  • 1 foaie de aluat foietaj
  • cateva felii de sunca de curcan
  • cascaval Delaco ras
  • 1 galbenus de ou pt uns

Mod de preparare: 

Taiati foaia de aluat in patrate sau dreptunghiuri, dupa cum va doreste inima.

Crestati fiecare foaie de la jumatate spre margine (doar o portiune de cativa cm).

Pe cealalta jumatate asezati sunca de curcan taiata si cascaval ras, dupa care se impachetati cu jumatatea crestata deasupra.

Marginile se lipesc mai bine crestandu-le cu ajutorul unei furculite. De data asta eu doar le-am presat.

Ungeti strudelele formate cu galbenus de ou si dati la cuptor pana se rumenesc usor.

Sursa: bucaratas.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close