RETETA | Ştrudel cu fructe de pădure dulce acrişor

Ingrediente:

 

8 foi de plăcintă

ulei şi unt pentru uns foile

200 g căpşuni

100 g mure

2 linguri afine

3 linguri zahăr

2 linguri amidon

1 lingură zahăr pudră decor 

Mod de preparare:

Pune fructele într-o cratiţă şi amestecă-le cu zahărul. Lasă să fiarbă 2-3 minute apoi adaugă amidonul dizolvat în apă rece. Amestecă până obţii un sos gros apoi ia cratiţa de pe foc. Unge foile de plăcintă cu unt sau ulei şi pune-le foaie peste foaie.

Aşează umplutura pe foaie, rulează, unge din nou deasupra cu ulei sau unt şi aşează ştruleul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptor pentru 30 de minute şi lasă-l să se răcească, apoi pudrează-l cu zahăr şi serveşte-l!

Sursa: clickpoftabuna.ro

 

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close