RETETA | Spaghete în sos cremos de ciuperci

Ingrediente:

300 g spaghete
50 g unt
4 căței de usturoi, zdrobiți
450 g ciuperci, feliate
2 linguri făină
250 ml supă de legume
1 linguriță rozmarin uscat
½ linguriță cimbru
½ linguriță busuioc
150 g smântână
40 g brânză rasă
40 g parmezan ras
2 linguri ceapă verde, tocată
sare
piper

Mod de preparare:

Pregătești pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie, călești usturoiul și ciupercile în untul topit, în jur de 5-6 minute. Amesteci cu făina încă 1 minut.

Adaugi treptat supa de legume și restul mirodeniilor. Potrivești de gust cu sare și piper. Încorporezi smântâna, brânza și parmezanul și amesteci 1-2 minute până când sosul începe să se îngroașe. Combini cu pastele. Condimentezi cu sare și piper, după gust. Servești cu ceapă verde.

Sursa https://damndelicious.net

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close