RETETA | Somon la cuptor, cu roşii şi busuioc

Ingrediente:

2 bucăţi de somon file
1 lingură cu busuioc uscat
1 roşie, tăiata felii subţiri
1 lingură cu ulei de măsline
2 linguri cu parmezan ras

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius
Într-o tavă, aşază o folie pentru copt, pe care să o ungi cu foarte puţin ulei.
Aşază fileurile de somon pe foaia de copt, presară busuiocul, stropeşte cu ulei de măsline, apoi presară parmezanul ras.
Pune la cuptor şi lasă aproximativ 20 de minute, până ce peştele este opac în interior, iar parmezanul uşor rumenit.
Sursa: www.retete.eva.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close