RETETA | Somon cu sos de portocale

Ingrediente:

4 fileuri de somon
2 linguri zahăr brun
1 linguriţă pudră chili
1/2 linguriţă coajă de portocală rasă
1/2 linguriţă chimen
1/2 linguriţă paprika
1/4 linguriţă sare
1/4 linguriţă coriandru47
1/8 linguriţă piper
zeama de la o jumătate de portocală
4 felii de portocală, pentru decor

Mod de preparare:

Combini celelalte ingrediente într-un castron şi ungi fileurile, pe ambele părţi, cu amestecul rezultat.Aşezi peştele cu partea cu piele în jos într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Laşi vasul la cuptor pentru 10-15 minute, verificând, în tot acest timp, ca peştele să nu se ardă. Decorezi cu felii de portocală.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: