RETETA | Somon cu cartofi la cuptor

Ingrediente:
● 4 fileuri de somon
● 16 cartofi mici
● 200 g caşcaval răzuit
● sare
● zeama de la ½ lămâie
● ulei
● 8 bucheţele de broccoli
● fire de busuioc proaspăt
Mod de preparare:
Aşezi pe foc o cratiţă cu apă şi sare. Speli cartofii. Când apa clocoteşte, adaugi cartofii cu tot cu coajă şi-i fierbi 5 minute, apoi îi pui într-o tavă unsă cu ulei. Adaugi şi bucheţelele de broccoli. Stropeşti legumele cu puţin ulei. Presari fileurile de somon cu sare, le stropeşti cu ulei şi cu zeamă de lămâie şi le pui peste legume.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 20 de minute. Scoţi tava, presari caşcavalul răzuit peste peşte şi o dai din nou la cuptor alte 10 minute. Serveşti somonul cu legume asezonat cu busuioc proaspăt.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close