RETETA | Salată grecească (de post)

Ingrediente:

100 g roşii cherry

5 castraveţi medii

100 g măsline kalamata

½ ceapă roşie

100 g tofu

Pentru dressing:

2 linguri de oţet de vin

Sucul de la ½ lămâie

1 linguriţă oregano uscat

Sare

Piper

4 linguriţe ulei de măsline

Mod de preparare:

Taie feliuţe castraveţii şi feliază roşiile în jumătate. Taie ceapa solzişori fini, înlătură sâmburii măslinelor şi taie-le în feliuţe şi adaugă tofu tăiat şi el în cubuleţe. Fă dressingul într-un bol: combină oţetul, sucul de lămâie, oregano, sare şi piper. Adaugă încet uleiul amestecând în continuare. Toarnă sosul peste salata pe care o poţi servi cu foccacia sau crutoane. Poftă bună!

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close