Retete

RETETA | Salată grecească (de post)

Ingrediente:

100 g roşii cherry

5 castraveţi medii

100 g măsline kalamata

½ ceapă roşie

100 g tofu

Pentru dressing:

2 linguri de oţet de vin

Sucul de la ½ lămâie

1 linguriţă oregano uscat

Sare

Piper

4 linguriţe ulei de măsline

Mod de preparare:

Taie feliuţe castraveţii şi feliază roşiile în jumătate. Taie ceapa solzişori fini, înlătură sâmburii măslinelor şi taie-le în feliuţe şi adaugă tofu tăiat şi el în cubuleţe. Fă dressingul într-un bol: combină oţetul, sucul de lămâie, oregano, sare şi piper. Adaugă încet uleiul amestecând în continuare. Toarnă sosul peste salata pe care o poţi servi cu foccacia sau crutoane. Poftă bună!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page