RETETA | Salată de pui cu avocado

Ingrediente:
● 400 g piept de pui dezosat
● 2 avocado
● 1 ardei
● 150 g porumb dulce la cutie
● sare
● ulei
● 1 linguriţă paprică dulce
● 100 g varză roşie
● 100 g varză albă
● 1 pungă mix salată
● 1 lingură zeamă de lămâie
● câteva fire de pătrunjel
● 4 tortillas de porumb
● 150 g brânză telemea
Mod de preparare:
Tai pieptul de pui cubuleţe şi-l condimentezi cu sare şi piper, după gust. Aşezi pe foc o tigaie şi adaugi ulei, apoi carnea şi o rumeneşti pe toate părţile. Scoţi pieptul de pui, mai adaugi un strop de ulei, dacă este cazul, şi pui porumbul dulce. Îl căleşti la foc iute până se rumeneşte frumos.
Cureţi avocadoul de coajă şi îl tai cubuleţe. Varza o faci fâşiuţe, iar ardeiul îl cureţi de nervuri şi de seminţe şi îl tai cubuleţe. Amesteci pieptul de pui cu legumele. Asezonezi cu zeamă de lămâie şi cu paprică dulce. Adaugi firele de pătrunjel tocate şi brânza răzuită. Aşezi amestecul pe tortillas de porumb şi serveşti cu mixul de salată, în care ai pus, în prealabil, sare şi ulei.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close