RETETA | Salată de ciuperci cu mărar și maioneză

Ingrediente:

  • 500g ciuperci (de preferat proaspete, insa merg si congelate)
  • 4-5 catei de usturoi
  • maioneza
  • o legatura de marar
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbe ciupercile in apa cu sare apoi scurge-le bine. Cand s-au racit taie-le marunt. Adauga-le intr-un castron icapator.

Curata mararul, toaca-l marunt si adauga-l peste ciuperci. Usturoiul piseaza-l foarte bine, pana obtii o pasta si amesteca-l cu mustarul. Adauga si acest amestec peste ciuperci, alaturi de maioneza si amesteca totul foarte bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Sfat:

In aceasta reteta poti adauga oricata maioneza doresti. Totul depinde de gusturile fiecaruia.

Lasa salata la frigider peste noapte inainte de a o servi. In acest timp aromele se combina si va fi mult mai gustoasa. Serveste salata pe felii de paine prajita.

Sursa: retete.acasa.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close