Retete

RETETA | Salată de ciuperci cu mărar și maioneză

Ingrediente:

  • 500g ciuperci (de preferat proaspete, insa merg si congelate)
  • 4-5 catei de usturoi
  • maioneza
  • o legatura de marar
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbe ciupercile in apa cu sare apoi scurge-le bine. Cand s-au racit taie-le marunt. Adauga-le intr-un castron icapator.

Curata mararul, toaca-l marunt si adauga-l peste ciuperci. Usturoiul piseaza-l foarte bine, pana obtii o pasta si amesteca-l cu mustarul. Adauga si acest amestec peste ciuperci, alaturi de maioneza si amesteca totul foarte bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Sfat:

In aceasta reteta poti adauga oricata maioneza doresti. Totul depinde de gusturile fiecaruia.

Lasa salata la frigider peste noapte inainte de a o servi. In acest timp aromele se combina si va fi mult mai gustoasa. Serveste salata pe felii de paine prajita.

Sursa: retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page