RETETA | Salata de Boeuf

Ingrediente:

600 gr cartofi fierti in coaja, 250 gr carne fiarta de vita, 300 gr maioneza, 200 gr castraveti in otet, 100 gr ardei gogosar in otet, 2 morcovi fierti, sare, piper si mustar dupa gust.

Decor: rondele de masline, gogosar, boabe de piper, rondele de morcov fiert, frunze proaspete de patrunjel.

Mod de preparare:

  1. Cartofii si morcovii fierti se curata de coaja si  se taie cubulete. Ardeiul gogosar si castravetii, se scurg de otet , se taie cubulete apoi se pun la scurs intr-o strecuratoare.
  2. Intr-un bol mai mare se pun legumele(cartofii, morcovii, castravetii si ardeiul din otet ) taiate cubulete, carnea taiata cubulete sau fasii, o parte de maioneaza, mustar, sare si piper dupa gust. Se amesteca si se pune pe un platou sau un bol.
  3. Se adauga restul de maioneaza care se intinde in strat uniform ca o glazura apoi se decoreaza dupa imaginatie.
  4. Se poate decora si orna cu diferite forme taiate din legume si verdeturi.

Sursa: www.bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close