RETETA | Salată de ardei copți cu telemea

Ingrediente:

  • piper
  • 4 linguri oțet
  • 8 linguri lei de floarea-soarelui sau de măsline
  • 300 g telemea veche de capră
  • 1 legatura pătrunjel sau busuioc
  • sare
  • 8 ardei kapia

Mod de preparare:

1.   Pe o plită încinsă, se prăjesc ardeii kapia până se înnegresc pe toate părțile uniform. Se pun într-un caston, se presară cu sare și se acoperă cu un capac. Se lasă să se înabușe timp de 10 minute, astfel încât să se poată decoji ușor.

2. Ardeii se curăță de pieliță, de nervuri și de semințe, apoi se taie în fâșii. Se toarnă peste ei un dressing obținut din o parte oțet la trei părți de ulei, apoi se asezonează cu sare și piper. Se adaugă cuburi de brânză și verdeața, apoi se servește salata rece.

Sursa: retete.unica.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close