RETETA | Salată cu pui și iaurt

Ingrediente:
1 piept de pui dezosat
2 castraveți acri
100 g porumb din conservă
100 g mazăre din cconservă
1 portocală
sare
piper
1 lingură zeamă de lămâie
100 g iaurt cremos
1-2 linguri ulei

Mod de preparare:

Dai pieptul de pui cu sare și piper, îl lași la rece 30 de minute, apoi îl așezi într-o tavă unsă cu ulei, îl acoperi cu folie și îl dai la cuptorul încins 30 de minute. Dai folia deoparte și îl mai ții până când se rumenește frumos pe ambele părți. Îl lași deoparte acoperit. Pui boabele de porumb și de mazăre la scurs. Tai cubulețe castraveții și îi ții într-o strecurătoare.

Cureți portocala de coajă, de pielițe și scoți feliile pe care le pui într-un bol, adaugi castraveții bine storși, mazărea, boabele de porumb, iaurtul și zeama de lămâie. Amesteci ușor să nu zdrobești ingredientele și așezi peste ele pieptul de pui feliat. O dai la rece și o servești decorată după imaginație.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close