RETETA | Rulouri din piept de curcan cu ciuperci și bacon

Ingrediente:

  • 1/2 piept de curcam feliat
  • 250 g. ciuperci proaspete
  • 1 legătură ceapă verde
  • 15 felii bacon
  • 1 ou
  • 1/2 legătură mărar
  • 50 ml. vin alb
  • sare
  • piper
  • 50 ml. ulei

Mod de preparare:

Felii de piept de curcan se bat cu ciocanul de șnițele.

Sărăm, piperăm și le lăsam până preparăm ciupercile.

Ceapa curățată, spălată, tocată mărunt se călește până devin sticloasă în uleiul încins.

Adăugăm ciupercile spălate si tocate mărunt si călim până scade zeama.

Lăsăm la răcit puțin 5-6 minute, adăugăm oul si verdeața tocată mărunt.

Sărăm și piperăm după gust.

Luăm o felie din pieptul de curcan, punem o lingură de ciuperci, rulăm cât la strâns.

Îmbrăcăm ruloul în bacon și-l așezăm într-un vas de ceramică.

Turnăm vinul în vas, acoperim cu folie de aluminiu si dăm vasul la cuptorul încins la 170 grade.

După 30 minute luăm folia de aluminiu și lasăm să se rumenească rulourile.

Servim cu garnitura dorită si cu salată.

Sursa: www.bucataras.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close