RETETA | Rulouri cu şuncă şi caşcaval

Ingrediente:

4 ouă mari
60 ml lapte
o mână de ceapă verde tocată
Sare şi piper după gust
o lingură de unt
220 gr brânză cheddar rasă
4 felii de şuncă

Mod de preparare:

Amestecă ouăle cu laptele şi ceapa verde într-un castron şi asezonează cu sare şi piper.
Topeşte untul într-o tigaie de mărime medie, la foc mediu.
Pune un polonic din amestecul de ouă în tigaie creând forma unei clătite. Las-o pe foc aproximativ 2 minute. Adaugă jumătate din cantitatea de brânza cheddar rasă şi acoperă tigaia cu un capac până cand aceasta este topită. Pune „clătita”  pe o farfurie, adaugă feliile de şuncă deasupra şi ruleaz-o strâns.Repetă această procedură până când termini toate ingredientele şi serveşte.

Susa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close